Versiones compatibles
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g stale bread roll, cut in pieces (1-2 cm),
o bien 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut in halves
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces,
o bien 700 g canned tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
o bien 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1654 kJ / 395 kcal
- Proteína
- 17 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 26 g
- Fibra
- 6.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Minestrone
45 Min
Lemonade
5min
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15 min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Umami Soup
1h 20min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Baked spinach and eggs
40min
Apple cake
1h
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Soy bolognese
40min