Versiones compatibles
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g stale bread roll, cut in pieces (1-2 cm),
o bien 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut in halves
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces,
o bien 700 g canned tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
o bien 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1654 kJ / 395 kcal
- Proteína
- 17 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 26 g
- Fibra
- 6.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Miso soup, Sake seafood with rice
1h 5 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Shiitake mushroom sauce
45 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25 min
Middle Eastern eggs
45 min
Black nougat
3 Std.
Squid à la provençale
55 min
Coffee granita
8h 10min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Chicken casserole with saffron and orange
1sa 35 dk
Lentil and spinach soup
50 min