Dispositivos y accesorios
Mushroom Carpaccio (TM5)
Prep. 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
253 mg
Proteína
4 g
Calorías
474 kJ /
113 kcal
Grasa
10 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix Cutter (TM5)
27 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Pistachio Cream Pasta
30min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1h
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1h 30min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11h
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30min
Liver Cake
1h 50min
Pinakbet
15min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min