![Traditional Irish Stew Traditional Irish Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c4c507d54433f4b7af6f9f54f4ee3222/Derivates/56a01cf59b116251fe8b000c2c3c2f4733af4646.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 450 g boneless stewing lamb, diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
- 30 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
o bien 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 15 g unsalted butter, diced
- 440 g Guinness®
- 400 g water
- 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
- 1 bay leaf
- 200 g celery, cut in pieces (3 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2348.8 kJ / 561.4 kcal
- Proteína
- 22.8 g
- Carbohidratos
- 31.1 g
- Grasa
- 35.3 g
- Grasas saturadas
- 13.5 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 756.6 mg
Recetas alternativas
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM6)
1 godz. 15 min
Potato Pancakes
45 min
Alpine Macaroni
45 min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 godz.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Sichuan spaghetti
50 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Ginger Pork
25 Min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min