Dispositivos y accesorios
Traditional Irish Stew
Prep. 15min
Total 4h 30min
4 portions
Ingredientes
-
boneless stewing lamb diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)450 g
-
olive oil30 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)beef stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
unsalted butter diced15 g
-
Guinness®440 g
-
water400 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)200 g
-
bay leaf1
-
celery cut in pieces (3 cm)200 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
756.6 mg
Proteína
22.8 g
Calorías
2348.8 kJ /
561.4 kcal
Grasa
35.3 g
Fibra
4.6 g
Grasas saturadas
13.5 g
Carbohidratos
31.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Lamb stew
1 godz. 45 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Mince and Tatties
1 godz. 10 min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Asian-style Beef Stew
2 godz. 30 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Leftover Roast Patties with Egg
45 min
Chicken Afritada
30 min
Chilli Con Carne
35 min