Salted caramel and chocolate cake
TM6 TM5

Salted caramel and chocolate cake

3.6 (8 valoraciones )

Ingredientes

Chocolate sponge cakes

  • 140 g butter, plus extra to grease
  • 200 g plain flour
  • 280 g brown sugar
  • 70 g Dutch cocoa powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 200 g brewed coffee
  • 70 g canola oil
  • 2 eggs
  • 150 g buttermilk
  • 1 tsp natural vanilla extract

Cream and salted caramel filling

  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 120 g double cream
  • 50 g dark brown sugar
  • 50 g caster sugar
  • 50 g pure maple syrup
  • 1 tsp vanilla bean
  • 1 tsp sea salt
  • 600 g whipped cream

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
2383.2 kJ / 569.6 kcal
Proteína
6.2 g
Carbohidratos
57.4 g
Grasa
37.3 g
Grasas saturadas
19.9 g
Fibra
2.2 g
Sodio
316.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas