Dispositivos y accesorios
Peach and custard cream muffins
Prep. 15min
Total 50min
6 pieces
Ingredientes
Creme patisserie
-
milk250 g
-
caster sugar35 g
-
plain flour30 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
vanilla bean extract2 tsp
Muffin mixture
-
canned peaches400 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
675.7 mg
Proteína
12 g
Calorías
2439.7 kJ /
583.1 kcal
Grasa
23 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
13.6 g
Carbohidratos
82.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cafe-style muffins
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Melting moments with lemon cream
45 Min
Macadamia chocolate cookies
45 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
VEGEMITE® pasta
30 Min
Bannofee Muffin
45 Min
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Jaffa muffin
40 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min
Better banana cake
45 Min