Chocolate and nut babka
TM6 TM5 TM31

Chocolate and nut babka

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

Brioche

  • 60 g unsalted butter, plus extra melted to grease
  • 180 g full cream milk
  • 60 g white sugar
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 450 g baker's flour, plus extra to dust
  • 1 tsp sea salt
  • 2 eggs
  • 150 g hazelnut chocolate spread, room temperature (see Tips)

Chocolate sauce

  • 80 g water
  • 50 g Dutch cocoa powder
  • 80 g hazelnut chocolate spread
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • walnut halves, toasted, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1484.3 kJ / 354.8 kcal
Proteína
8.2 g
Carbohidratos
47.7 g
Grasa
15.4 g
Grasas saturadas
10.8 g
Fibra
3.3 g
Sodio
189.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas