Fried Chives Pockets
TM6 TM5

Fried Chives Pockets

5.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

Dough

  • 230 g plain flour
  • 120 - 130 g water
  • 10 g cooking oil
  • ¼ tsp salt

Chive fillings

  • 2 eggs
  • 15 g cooking oil
  • 20 g dried shrimp, small size, rinsed, toasted
  • 300 g Chinese chives, cut in small pieces, approx. 0.5 cm
  • 30 g sesame oil, untoasted
  • 10 g oyster sauce
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 1 pinch Chinese five spice powder
  • 1 tsp salt

Assembly

  • cooking oil, for frying

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1123 kJ / 269 kcal
Proteína
10 g
Carbohidratos
32 g
Grasa
12 g
Grasas saturadas
2 g
Fibra
2 g
Sodio
512 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas