Dispositivos y accesorios
Galaktoboureko
Prep. 20min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
Syrup
-
caster sugar120 g
-
water60 g
-
lemon rind thinly peeled½
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
whole cloves1 tsp
-
cinnamon quills2 - 3
Custard
-
unsalted butter plus extra to grease and 125 g melted, to brush½ tsp
-
egg yolks3
-
caster sugar90 g
-
fine semolina90 g
-
milk750 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
filo pastry7 sheets
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
132.1 mg
Proteína
6.5 g
Calorías
1156.9 kJ /
276.5 kcal
Grasa
5.9 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
2.9 g
Carbohidratos
50.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Golden baklava
25h 25min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1h 15min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30min
Quince crumble
1h 25min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Semolina custard
20min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Keftedes (meatballs)
2h 30min