Dispositivos y accesorios
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
Prep. 30min
Total 2h 20min
6 portions
Ingredientes
Hazelnut meringue
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
caster sugar180 g
-
cream of tartar1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
fresh raspberries125 g
Caramel
-
hazelnuts, without skin toasted12
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
-
micro mint to decorate
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
56.6 mg
Proteína
6 g
Calorías
2571.7 kJ /
614.7 kcal
Grasa
30 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
12.4 g
Carbohidratos
85 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Newsletter: July-Dec 2022
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Ninguna valoración
Lemon Posset
2h 40min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Chocolate Sauce
10min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Hazelnut quince friands
2h 25min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Taramasalata
15min
Sweet Pastry Tartlets
1h 45min
Custard
15min
Vanilla Custard
15min
Hollandaise
15min