Dispositivos y accesorios
Spelt pastry
Prep. 10min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 500 g
Sodio
982.3 mg
Proteína
31 g
Calorías
8828.2 kJ /
2110 kcal
Grasa
167 g
Fibra
21.4 g
Grasas saturadas
103.6 g
Carbohidratos
140.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pastry
21 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Red velvet cake
2h 20min
Vegetable Massaman curry
45min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
30 second cupcakes
25min
Hidden veg sausage rolls
45min
Traditional Apple pie
1h 30min
Sabrina's honey bush bars
40min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4h
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45min
Zucchini cheddar slice
45min