Dispositivos y accesorios
Spelt pastry
Prep. 10min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 500 g
Sodio
982.3 mg
Proteína
31 g
Calorías
8828.2 kJ /
2110 kcal
Grasa
167 g
Fibra
21.4 g
Grasas saturadas
103.6 g
Carbohidratos
140.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pastry
21 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30min
Tartare sauce
10min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Date and nut balls
20min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Ninguna valoración
Mushroom and kale risotto
55min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 30min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Santa Maria Dry Rub
5min
Steamed rhubarb (300-450 g)
20min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min