Dispositivos y accesorios
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Prep. 30min
Total 2h
12 stuks
Ingredientes
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
155.9 mg
Proteína
5.5 g
Calorías
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Grasa
25.8 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
9.9 g
Carbohidratos
24.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenvrij bakken
12 Recetas
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
De eerste hap: Kip en Groenten
Ninguna valoración
Smoothie trio
10min
Aardappelpuree en merguez
Ninguna valoración
Paastuin
Ninguna valoración
Lasagne bolognese
2h 30min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Chocolade-Fudgecake
Ninguna valoración
Chocoladecake
40min
Béchamelsaus
15min
Verse Tomatensoep
30min
Aardappelpuree
45min