Dispositivos y accesorios
Karamelsaus
Prep. 5min
Total 1h 30min
400 g
Ingredientes
-
250 g fijne suikerwitte suiker250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 tl
-
azijn1 el
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 400 g
Proteína
5 g
Calorías
8545 kJ /
2040 kcal
Grasa
111 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
256 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Het Basiskookboek
133 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Crème karamel (flan)
5h 30min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Lemon curd
20min
Karamelpoeder
1h
Basis karamel
25min
Nougatine
1h 30min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Lamsspiesjes
Ninguna valoración
Vloeibare karamel
25min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Tomatenrijst
30min
Worteltaart
2h