Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lemongrass and lime glaze
- water, for soaking
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 garlic clove
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 2 fresh Kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 80 g lime juice (approx. 4 limes)
- 70 g brown sugar
- 20 g soy sauce
Vegetable wraps
- ½ yellow capsicum, deseeded and cut into strips
- ½ red capsicum, deseeded and cut into strips
- 1 bunch asparagus, trimmed
- 1 carrot, peeled and cut into batons
- 12 green beans, trimmed
- 20 g unsalted butter, cut into 4 thin slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 495.8 kJ / 118.1 kcal
- Proteína
- 3.5 g
- Carbohidratos
- 22.9 g
- Grasa
- 0.3 g
- Grasas saturadas
- 0 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 458.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Greek pita breads
1 godz. 15 min
Turkish Flatbreads
2 Std. 10 Min
Tandoori paneer pizza
1h 30min
Hash browns
40min
Baba ghanoush
1 godz.
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Tamarind chutney
5 min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10min
Samosa with fresh tomato chutney
2 godz.
Traditional hommus
25 godz. 5 min