Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Quick Puff Pastry
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 110 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
Wellingtons
- 20 g dried porcini mushrooms
- water, boiling, for mushrooms
- 4 fresh portobello mushrooms
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 80 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus 2 Tbsp for frying
- 60 g fresh baby spinach
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g Camembert, thinly sliced (1 cm)
- 1 large egg, beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3295 kJ / 792 kcal
- Proteína
- 23 g
- Carbohidratos
- 48 g
- Grasa
- 55 g
- Grasas saturadas
- 30 g
- Sodio
- 1100 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2sa 45 dk
Mushroom pie
1h 30min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Veggie Wellington
2 Std.
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15 min