Dispositivos y accesorios
Boter plank met spinaziepesto
Prep. 15min
Total 10min
20 porties
Ingredientes
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
332 mg
Proteína
5 g
Calorías
766.1 kJ /
183.1 kcal
Grasa
17.5 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
7.7 g
Carbohidratos
2.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Foodtrends 2023
17 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Pad Thai
45min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Ninguna valoración
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Ninguna valoración
Aziatische komkommersalade
Ninguna valoración
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Ninguna valoración
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Ninguna valoración
Kruiden- en citroenzout
1h
Pisco sour
10min
Pico de Gallo
Ninguna valoración
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Pesto met basilicum
5min