
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bao buns
- 125 g water
- 1 tbsp plant-based milk of chioce
- 250 g plain flour
- 2 tsp dried instant yeast
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch caster sugar
- ¼ tsp sea salt
- vegetable oil to grease
Hoisin banana
- 1 garlic clove
- 250 g onion cut into halves, then cut into slices
- 30 g vegetable oil plus extra to grease
- ½ tsp Chinese five spice powder
- ¼ - ½ tsp dried chilli flakes
- 4 bananas peel only (see Tips)
- 60 g hoisin sauce
- 2 tbsp fresh coriander leaves torn
- ¼ tsp sea salt
- plain flour to dust
- 500 g boiling water
Assembly
- 2 Lebanese cucumbers sliced into matchsticks
- 2 fresh mango (approx. 350 g) , sliced into matchsticks
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp maple syrup
- 1 tsp sesame oil
- 1 fresh red chilli deseeded and thinly sliced
- 1 lime zested and juiced
- 1 ½ tbsp roasted unsalted peanuts coarsely chopped, to sprinkle
- fresh coriander leaves, to garnish
- spring onions/green onions sliced, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 421.9 kcal / 1765.1 kJ
- Proteína
- 8.7 g
- Grasa
- 8.4 g
- Carbohidratos
- 83.3 g
- Fibra
- 7.3 g
- Grasas saturadas
- 1.3 g
- Sodio
- 340.7 mg