Dispositivos y accesorios
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Prep. 20min
Total 45min
3 portions
Ingredientes
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
10 oz frozen green peas, thawed, dividedfresh green peas divided10 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic clove to taste1
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
large eggs3
-
water60 oz
-
½ oz white vinegarlemon juice½ oz
-
6 oz dried fettuccine pasta, (see Tip)pasta tagliatelle (see Tip)6 oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1752.7 mg
Proteína
34.1 g
Calorías
3626.9 kJ /
866.8 kcal
Grasa
53.9 g
Fibra
8.7 g
Grasas saturadas
13.7 g
Carbohidratos
62 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spring Garden
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 Min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 Min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Rainbow Bowl
1 Std. 15 Min
Colorado Cowboy Beans
1 Std. 5 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 Std. 10 Min