Dispositivos y accesorios
Carrot Top Pesto
Prep. 5min
Total 5min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
70.7 mg
Proteína
2 g
Calorías
700.4 kJ /
167.4 kcal
Grasa
17.4 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
1.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Earth Day
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Tzatziki
20min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Ninguna valoración
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5h
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Raw Quinoa Bars
24h
Peppers stuffed with salted cod brandade
Ninguna valoración
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Spaghetti Nests with Lentil Balls
1h 5min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Allergen Free Granola Cups
1h 5min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min