Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Proteína
- 20.3 g
- Carbohidratos
- 40.9 g
- Grasa
- 20 g
- Grasas saturadas
- 11 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 354 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Mushroom stroganoff
20 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Mushroom and kale risotto
55 min
Mushroom bolognaise
45min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min