Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Proteína
- 20.3 g
- Carbohidratos
- 40.9 g
- Grasa
- 20 g
- Grasas saturadas
- 11 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 354 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mushroom and kale risotto
55min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1hod. 30min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1hod.
Mushroom bolognaise
45min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min