
Dispositivos y accesorios
Korean Spiralized Cucumber Salad
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Korean chilli paste (gochujang)1 Tbsp
-
rice vinegar15 g
-
caster sugar½ tsp
-
light soy sauce30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sesame seeds for garnishing
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
105.4 kcal /
441 kJ
Proteína
2.3 g
Grasa
7.9 g
Carbohidratos
7.6 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
1.1 g
Sodio
493.6 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Spiralize Your Life
28 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM6)
15min
Pear Twists on Chocolate Custard
30min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Lime and Lemonade
5min
Guinness® Bread
1h 45min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min