Korean Spiralized Cucumber Salad
TM6

Korean Spiralized Cucumber Salad

4.8 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 - 500 g cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
  • 5 g fresh coriander leaves
  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • 1 Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
  • 15 g rice vinegar
  • ½ tsp caster sugar
  • 30 g light soy sauce
  • 2 pinches fine sea salt
  • sesame seeds, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
441 kJ / 105.4 kcal
Proteína
2.3 g
Carbohidratos
7.6 g
Grasa
7.9 g
Grasas saturadas
1.1 g
Fibra
1.1 g
Sodio
493.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas