Dispositivos y accesorios
Basis kippenbouillon
Prep. 5min
Total 35min
1 portie
Ingredientes
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
3402 mg
Proteína
65 g
Calorías
2268 kJ /
540 kcal
Grasa
5 g
Fibra
11 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
65 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chanoeka
11 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Chicago deep dish-pizza
Ninguna valoración
Vegan boter
Ninguna valoración
Cashew brood wentelteefjes
Ninguna valoración
Pompoen baba ganoush
35min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Ninguna valoración
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Kippenbouillonpasta
45min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Lang rijzende pizza
Ninguna valoración
Pruimentaart
1h 30min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Ninguna valoración
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min