
Versiones compatibles
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Poached Pineapple
- 1 pineapple, fresh (approx. 710 g)
- water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
- 30 g lemon juice
- ice cube for water bath
- 60 g sugar to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g pineapple, fresh skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g sugar
- 200 g simple syrup (see Tip)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter room temperature, plus extra to grease
- 395 g sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute e.g. JUST Egg
- ¾ tsp natural vanilla extract, pure
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 796.7 kcal / 3333.2 kJ
- Proteína
- 7.8 g
- Grasa
- 36.9 g
- Carbohidratos
- 111.5 g
- Fibra
- 4.1 g
- Grasas saturadas
- 28.2 g
- Sodio
- 300.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lemang Paper Cup
1h 25min
Blended Steamed Oats
30min
German Cookies
1h 10min
Rice pureé with fruit (fresh rice cereal)
10min
Ground Coffee
5min
Prune Purée - from 6 months
5min
Gazelle horns
1h
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Spiced Almond Milk
15min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min
Mandarin and Orange Juice
5min
Pizza Marinara
1h 35min