Dispositivos y accesorios
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Prep. 10min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
5 g
Calorías
1480 kJ /
354 kcal
Grasa
25 g
Fibra
5.3 g
Carbohidratos
25 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Romige aspergesoep
25min
Gerookte zalm sneetjes
Ninguna valoración
Kerst stol
2h 20min
Snelle chocolade amandel fudge
Ninguna valoración
Griekse varkensstoofpot
45min
Quinoakoekjes
1h
Indiase groentencurry
50min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Traditionele vruchtenjam
55min
Koolsla
10min
Appelmoes
20min