Dispositivos y accesorios
Taart met peer en brie
Prep. 10min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (opcional) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
434 mg
Proteína
15 g
Calorías
2100.3 kJ /
502 kcal
Grasa
27 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
17 g
Carbohidratos
47 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pompoen & Peer
9 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Ninguna valoración
Vichyssoise met pasta
35min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Paaspastei
Ninguna valoración
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Ninguna valoración
Vegetarisch Medaillons
Ninguna valoración
Levercake
1h 50min
Knoflook en uien glaceren
Ninguna valoración
Chorizo Quiche
2h 30min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Ninguna valoración
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Ninguna valoración