
Dispositivos y accesorios
Taart met peer en brie
Prep. 10min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (opcional) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
502 kcal /
2100.3 kJ
Proteína
15 g
Grasa
27 g
Carbohidratos
47 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
17 g
Sodio
434 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Pompoen & Peer
9 Recetas
Benelux
Benelux