Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
200
g red onions, quartered
o bien onions, quartered - 5 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes, cut in pieces
o bien tinned chopped tomatoes - 200 g mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 150 g tinned sweetcorn, drained
- 480 g tinned kidney beans, drained (approx. 2 x 400 g tins)
- 6 vegetarian sausages (300-400 g)
-
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves only
o bien fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1745 kJ / 418 kcal
- Proteína
- 24 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Grasa
- 21 g
- Fibra
- 13.3 g
Recetas alternativas
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Seitan Chilli
25 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35min