Dispositivos y accesorios
Sous-vide fish with lemon and herbs
Prep. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley plus extra leaves to garnish4 sprigs
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon4 slices
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
vegetables of choice
-
sauce of choice
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
7.6 mg
Proteína
1.6 g
Calorías
301.9 kJ /
72.2 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
1.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous vide (TM6) with blade cover
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken Macaroni Soup
30min
Moules Marinière (mussels)
35min
Ginger Fried Rice
15min
Empanada pastry
45min
Onion Tarte Flambée
1h
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Brazilian Cheese Puffs
20min
Cream of mushroom soup
20min
Sautéed chicken strips
15min
Sautéed chicken cubes
15min
Rustic homemade tofu
24h 30min
Sambal Sotong
1h 15min