Dispositivos y accesorios
Spaghetti alla carbonara
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
pecorino cheese cut into pieces (3 cm - optional)30 g
-
guanciale cut into cubes (see Tips)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
ground black pepper3 pinches
-
sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
547.3 mg
Proteína
24.1 g
Calorías
2521.8 kJ /
602.7 kcal
Grasa
28.1 g
Fibra
2.6 g
Grasas saturadas
10 g
Carbohidratos
61.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 Min
Risotto bolognese
45 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Beef, ale and dumpling stew
2 Std. 55 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Southern-style chicken
40 Min
Classic beef burgers
1 Std.
Creamy pistachio pasta
40 Min
Macaroni carbonara
30 Min