Dispositivos y accesorios
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Prep. 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
695.1 mg
Proteína
9.6 g
Calorías
1221.3 kJ /
291.9 kcal
Grasa
12.3 g
Fibra
4.9 g
Grasas saturadas
3.6 g
Carbohidratos
37.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Tray bakes in cast iron
20 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Ninguna valoración
Guacamole
Ninguna valoración
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Teriyaki deli chicken
40min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40min
No fail mash potato
20min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min