Soba noodle mee goreng

Soba noodle mee goreng

3.4 5 valoración
Prep. 25min
Total 40min
2 portions

Ingredientes

  • cornflour
    1 tbsp
  • firm tofu pressed (see Tips) and cut into cubes (2.5 cm)
    250 g
  • tamari gluten free (see Tips)
    2 tbsp
  • eschalot cut into halves
    1
  • fresh long red chillies trimmed and cut into halves (deseeded if preferred)
    1 - 2
  • garlic cloves
    2
  • sesame oil
    15 g
  • coconut sugar
    25 g
  • curry powder
    ½ tsp
  • filtered water
    1000 g
  • bok choy trimmed and cut into pieces (2-3 cm)
    2 bunches
  • Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (2-3 cm)
    1 bunches
  • soba noodles
    100 g
  • coconut oil for frying
    1 tbsp
  • sesame seeds to serve
  • fried shallots to serve
  • lime cut into wedges, to serve
    ½

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1686.7 mg
Proteína 43 g
Calorías 3084.4 kJ / 737.2 kcal
Grasa 27.8 g
Fibra 16 g
Grasas saturadas 8.7 g
Carbohidratos 97.2 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...