Dispositivos y accesorios
Pea and Lardo Soup
Prep. 10min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
Melted Lardo and Pumpkin Seeds
-
pumpkin seeds10 g
-
pancettalardo (see tip), cut in pieces (2 cm)40 g
Pea Soup
-
frozen peas530 g
-
unsalted butter diced40 g
-
double cream150 g
-
water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade½ tsp
Serving
-
ricotta cheesequark (curd cheese)120 g
-
coppa ham, cut in thin stripslardo (see tip)30 g
-
pumpkin seed oil30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
160.1 mg
Proteína
14.3 g
Calorías
2259.8 kJ /
540.1 kcal
Grasa
44.1 g
Fibra
7.4 g
Grasas saturadas
19.7 g
Carbohidratos
23.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simon Rogan
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Creamy Pea Soup
40min
Asparagus Risotto
45min
Slow-cooked Veal Stew
2h 10min
Pea and Mint Soup
20min
Pea Gazpacho
4h 15min
Creamy Courgette Soup
25min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min