Dispositivos y accesorios
Pea and Lardo Soup
Prep. 10min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
Melted Lardo and Pumpkin Seeds
-
pumpkin seeds10 g
-
pancettalardo (see tip), cut in pieces (2 cm)40 g
Pea Soup
-
frozen peas530 g
-
unsalted butter diced40 g
-
double cream150 g
-
water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade½ tsp
Serving
-
ricotta cheesequark (curd cheese)120 g
-
coppa ham, cut in thin stripslardo (see tip)30 g
-
pumpkin seed oil30 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
160.1 mg
Proteína
14.3 g
Calorías
2259.8 kJ /
540.1 kcal
Grasa
44.1 g
Fibra
7.4 g
Grasas saturadas
19.7 g
Carbohidratos
23.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simon Rogan
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Monkfish and prawn soup
1h
Mushroom Risotto
30min
Creamy Pea Soup
40min
Asparagus Risotto
45min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Curried Butternut Cream Soup
35min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h