Cauliflower Cheese Soup
TM6 TM5 TM31

Cauliflower Cheese Soup

4.3 (265 valoraciones )

Ingredientes

  • 20 g olive oil
  • 200 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 750 g cauliflower, leaves trimmed, cut in pieces
  • 600 g liquid vegetable stock (see tip)
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 dried bay leaf
  • 100 g milk
  • 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm), plus extra grated for garnishing
  • 10 g fresh chives, finely chopped, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
649.1 kJ / 155.2 kcal
Proteína
7.4 g
Carbohidratos
11 g
Grasa
9.9 g
Grasas saturadas
4.2 g
Fibra
3.2 g
Sodio
405.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas