Dispositivos y accesorios
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Prep. 15min
Total 1h 25min
8 porties
Ingredientes
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (opcional)2 el
-
pecannoten (opcional) gehakt2 el
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
418.1 mg
Proteína
8.2 g
Calorías
1234.5 kJ /
295 kcal
Grasa
24.2 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
6.5 g
Carbohidratos
12.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basis
8 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Ninguna valoración
Cashew schenkroom
Ninguna valoración
Goulash van linzen en champignons
45min
Gestoomde spinaziecake
35min
Rauwe chocolade bietencake
Ninguna valoración
Horror punch
20min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Brownies van zoete aardappel
1h
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Koolsla
10min