
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt to sprinkle and season
- 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 25 g extra virgin olive oil plus an extra 4 tbsp to fry
- 20 g salted butter
- 200 g polenta
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion cut into quarters
- 200 g capsicum yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes ripe but firm, cut into slices
- ground black pepper to season
- 250 g cream cheese cut into small pieces
- fresh basil leaves only, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 389.2 kcal / 1628.4 kJ
- Proteína
- 10.9 g
- Grasa
- 27.1 g
- Carbohidratos
- 32.2 g
- Fibra
- 10.4 g
- Grasas saturadas
- 11.3 g
- Sodio
- 335.6 mg