Dispositivos y accesorios
Golden Beet Gazpacho
Prep. 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
½ oz white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1417 mg
Proteína
11.1 g
Calorías
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Grasa
37.2 g
Fibra
8.4 g
Grasas saturadas
9.8 g
Carbohidratos
31.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Step into Spring
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Baba Ghanoush
1h 30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1h 10min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Chickpea Ratatouille
1h
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Curried Lentils
5h 15min