Dispositivos y accesorios
Tofu Stew
Prep. 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions halved5 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
5 ½ oz tomatoes, cannedfresh tomatoes5 ½ oz
-
1 vegetable stock cubehomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
white wine2 - 3 ½ oz
-
zucchini cubed12 oz
-
carrots sliced7 oz
-
mushrooms sliced7 oz
-
firm tofu cubed14 oz
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
235.7 mg
Proteína
13.1 g
Calorías
821.3 kJ /
196.3 kcal
Grasa
10.9 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
13.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lentil Moussaka
2h 20min
Baked Spinach and Eggs
35min
Vegetarian Japchae
45min
Tofu stew
30min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegetable Stew
1h 15min
Indian Vegetable Curry
50min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Pumpkin Curry
45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min