Dispositivos y accesorios
Gwinganna mountain top bars
Prep. 20min
Total 1h 55min
12 portions
Ingredientes
-
warm water55 g
-
pitted Medjool dates4
Coconut base
-
macadamia nuts70 g
-
pepitas70 g
-
desiccated coconut230 g
-
sea salt1 pinch
-
coconut oil35 g
-
coconut cream75 g
-
honey25 g
Raw berry jam
-
mixed berries of choice250 g
-
chia seeds50 g
Nut and coconut topping
-
macadamia nuts50 g
-
shredded coconut40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
20.4 mg
Proteína
5.3 g
Calorías
1503.3 kJ /
359.3 kcal
Grasa
31.4 g
Fibra
7.5 g
Grasas saturadas
19.2 g
Carbohidratos
20.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Newsletter: Jan-June 2022
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Indonesian white spice paste
35min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
Cranberry chocolate snack bars
1h 40min
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Marinated chicken with salsa
40min
Vanilla and honey toasted muesli
35min
Raw snickers slice
55min