Dispositivos y accesorios
Gwinganna mountain top bars
Prep. 20min
Total 1h 55min
12 portions
Ingredientes
-
warm water55 g
-
pitted Medjool dates4
Coconut base
-
macadamia nuts70 g
-
pepitas70 g
-
desiccated coconut230 g
-
sea salt1 pinch
-
coconut oil35 g
-
coconut cream75 g
-
honey25 g
Raw berry jam
-
mixed berries of choice250 g
-
chia seeds50 g
Nut and coconut topping
-
macadamia nuts50 g
-
shredded coconut40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
20.4 mg
Proteína
5.3 g
Calorías
1503.3 kJ /
359.3 kcal
Grasa
31.4 g
Fibra
7.5 g
Grasas saturadas
19.2 g
Carbohidratos
20.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Newsletter: Jan-June 2022
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Peanut and soba noodle slaw
20 dk
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1sa 20 dk
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1sa 10 dk
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1sa
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1sa 15 dk
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1sa 35 dk
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1sa 5 dk
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 dk
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1sa
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1sa
Okonomiyaki
30 dk
DIY pizza pockets
1sa 50 dk