Dispositivos y accesorios
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Prep. 10min
Total 25h 20min
6 portions
Ingredientes
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
15.8 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
2107 kJ /
503.6 kcal
Grasa
37.5 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
28.6 g
Carbohidratos
40.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A taste of Gwinganna
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Almond tortillas
1h 30min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Banana sesame cake
4h 20min
Cashew spread (10-12 months)
5min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min
Millet cashew stir-fry
30min
Pumpkin pancakes
1h 35min
Pumpkin pie porridge
20min
Berry chia jam
3h 15min
Four-seed honey butter
30min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1h 50min