Dispositivos y accesorios
Miso carbonara udon
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (opcional) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
dried chilli flakes (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
924.8 mg
Proteína
15.3 g
Calorías
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Grasa
25.8 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
8.8 g
Carbohidratos
38.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Soy Braised Whole Chicken
Ninguna valoración
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Miso Carbonara Udon
25min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Honey loquat paste
1h
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min