
Dispositivos y accesorios
Turmeric Chicken Soup
Prep. 10min
Total 50min
5 portions
Ingredientes
Blanched Vegetables and Vermicelli
-
water1500 g
-
mung bean sprouts100 g
-
rice vermicelli85 g
-
cabbage cut in thin slices100 g
Turmeric Chicken Soup
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
fresh salam leaves3
-
salt adjust to taste1 ½ tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
hard-boiled eggs peeled, cut in halves5
-
lime cut in wedges2
-
Chinese celery chopped, to garnish1 sprig
-
crispy fried shallots to garnish
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
771 kcal /
3225 kJ
Proteína
41 g
Grasa
49 g
Carbohidratos
55 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
16 g
Sodio
1104 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Culinary Heritage
9 Recetas
Internacional
Internacional