Dispositivos y accesorios
Mosterd-dillesaus
Prep. 10min
Total 2h 15min
1 beker
Ingredientes
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 beker
Proteína
10 g
Calorías
8541 kJ /
2041 kcal
Grasa
211 g
Fibra
2.6 g
Carbohidratos
32 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Het basiskookboek
174 Recetas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Bearnaisesaus
20min
Romige tomatensoep
25min
Hollandaisesaus
15min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Ninguna valoración
Vegan jus
40min
Gember schillen
Ninguna valoración
Bearnaisesaus
15min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Groene pepersaus
20min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Granité van koffie
8h 10min