Dispositivos y accesorios
Deconstructed Strawberry Custard Tart
Prep. 30min
Total 4h 25min
10 portions
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
sugar1 oz
-
lemon1
-
unsalted butter softened, in pieces2 oz
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla bean pod seeds only1
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour4 oz
Custard Cream
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)3
-
cold water to soak
-
whole milk14 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar2 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch2 tsp
-
salt1 pinch
-
heavy whipping cream chilled3 ½ oz
-
mascarpone9 oz
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
Strawberry Sauce
-
sugar2 oz
-
water2 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 tsp
-
fresh strawberries halved9 oz
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
148.6 mg
Proteína
6.6 g
Calorías
1474.9 kJ /
352.5 kcal
Grasa
20.8 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
11.8 g
Carbohidratos
35.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Daily & Creative
30 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Stout Beer Ice Cream Float
10h 45min
King Cake
4h 45min
Sugar Skulls
3h 10min
Strawberry Custard Tart
2h
Heat-Treated Eggs
20min
Breakfast Scones
30min
Molten Lava Cake
45min
New York Black and White Cookies
1h 15min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min
Maple Bacon Toffee Cookies
35min
Lemon Pound Cake
2h
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min