
Versiones compatibles
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tofish
- 400 g firm tofu pressed for 30 minutes then drained (see tip)
- 30 g white miso paste
- 110 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Vegan Tartare Sauce
- 30 g pickled gherkins halved
- 200 g vegan mayonnaise (see tip)
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 1 Tbsp pickled capers drained
- 1 Tbsp fresh dill finely chopped
Mushy Peas and Chips
- 20 g vegetable oil plus 2 Tbsp for drizzling
- 50 g onions quartered
- 600 g water
- 800 g potatoes peeled, sliced (1 cm), then cut in sticks (1 cm)
- 400 g frozen peas
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 20 g dairy-free spread
Batter and Assembly
- vegetable oil for frying
- 240 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp garlic powder
-
260 - 300
g ale sparkling, vegan, ice cold
o bien lager vegan, ice cold - 1 sheet nori seaweed
- 1 lemon cut in wedges, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1098 kcal / 4569 kJ
- Proteína
- 29 g
- Grasa
- 71 g
- Carbohidratos
- 79 g
- Fibra
- 14 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Sodio
- 2269 mg