Kartoffel- og svampesuppe
TM31 TM5

Kartoffel- og svampesuppe

4.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 50 g selleri, skåret i mindre stykker
  • 50 g gulerødder, skåret i mindre stykker
  • 50 g løg, skåret i halve
  • 2 fed hvidløg
  • 40 g smør, usaltet
  • 1200 g vand
  • 400 g kartofler, skåret i tern
  • 20 g Karl Johan-svamp, tørrede
  • 1 tsk merian, frisk, eller tørret
  • 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 1 tsk salt
  • ¼ tsk sort peber, stødt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
737 kJ / 176 kcal
Proteína
4 g
Carbohidratos
20 g
Grasa
9 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas