Dispositivos y accesorios
Græskartærte med grøntsagsrester
Prep. 20min
Total 2h
8 skiver
Ingredientes
Dej
-
hvedemel ca. 12% proteinindhold, plus ekstra til at drysse med200 g
-
olivenolie80 g
-
vand iskoldt70 g
-
salt½ teske
Fyld
-
vand500 g
-
græskar skåret i mindre stykker (2-3 cm)300 g
-
blandede grøntsager rester (f.eks. porre, løg, gulerødder, courgetter, kål,…), skåret i mindre stykker (se tip)400 g
-
olivenolie til smøring
-
gruyére ost skåret i mindre stykker (se variant)80 g
-
æg2
-
flødeost300 g
-
salt½ teske
-
sort peber, stødt½ teske
-
½ teske timian, tørrettimianblade, friske (se variation)3 - 4 kviste
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 skive
Sodio
625.2 mg
Proteína
10.8 g
Calorías
1670 kJ /
399.1 kcal
Grasa
27.5 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
11 g
Carbohidratos
25.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sensommerens favoritter
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Bønnefrikadeller
Ninguna valoración
Linsebolognese
35min
Svampebolognese med courgette-nudler
Ninguna valoración
Græskartærte
Ninguna valoración
Tortilla med courgette og falafler
25h 30min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Ninguna valoración
Spicy aubergine med bulgur
Ninguna valoración
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Ninguna valoración
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Ninguna valoración
Vegetarlasagne
Ninguna valoración
Galette med ost og tofudressing
Ninguna valoración