Strimlet rosenkålssalat med bacon og tranebær
TM5 TM6

Strimlet rosenkålssalat med bacon og tranebær

4.7 (3 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g bacon i tern
  • 80 g ekstra jomfruolivenolie
  • 100 g tranebær, tørrede
  • 60 g græskarkerner
  • 1 - 2 fed hvidløg, til smag
  • 1 citron, tynde skiver af skrællen
  • 40 g honning
  • 20 g sherryeddike
    o bien rødvinseddike
  • 1 spsk dijonsennep
  • 25 g citronsaft, friskpresset
  • 1 tsk havsalt
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • 500 g rosenkål, trimmet, halveret hvis store

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1614 kJ / 389 kcal
Proteína
13 g
Carbohidratos
18 g
Grasa
29 g
Grasas saturadas
6 g
Sodio
423 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas