Dispositivos y accesorios
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Prep. 20min
Total 1h 55min
12 portions
Ingredientes
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
172.3 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1561.1 kJ /
373.1 kcal
Grasa
11.7 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
64 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min
Brandy snaps
30min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Sabrina's honey bush bars
40min
Stewed fruit compote
55min
Feijoa celebration cake
1h 30min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Date and nut loaf
1h 20min
Speedy beans on toast
20min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h