Dispositivos y accesorios
Milk jellies with poached stone fruit
Prep. 50min
Total 5h
6 portions
Ingredientes
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)150 g
-
honey40 g
-
cinnamon quill broken into pieces1
-
whole cloves2
-
cardamom pods crushed3
-
water100 g
-
fresh plums or 6 apricots, stones removed5
-
milk500 g
-
raw sugar2 tbsp
-
gelatine powder2 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
39.8 mg
Proteína
4.6 g
Calorías
820 kJ /
195.2 kcal
Grasa
9.1 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
5.7 g
Carbohidratos
24.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Strawberry jam
55min
Mushroom stock paste
1h 35min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Festive fruit cake
30h 55min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Plum and cherry paste
5h 15min
Quick almond biscuits
35min
Orange and almond cake
2h 20min