Dispositivos y accesorios
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
Prep. 20min
Total 1h 15min
9 pieces
Ingredientes
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust300 g
-
caster sugar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
unsalted butter chilled and cut into cubes225 g
-
sour cream120 g
Filling
-
apples peeled, cored and cut into small pieces (1 cm)2
-
fresh cherries or frozen, pitted and cut in half150 g
-
caster sugar50 g
-
cornflour1 tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
lemon juice1 tbsp
Assembly
-
egg1
-
water1 tbsp
-
plain flour to dust
-
icing sugar to dust
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
124.2 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
1677.6 kJ /
400.9 kcal
Grasa
24.1 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
14.7 g
Carbohidratos
42.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Caramel peach brioche
2h 15min
Sub rolls
2h
Peach and custard cream muffins
50min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Prawn Glass Noodles
30min
Neapolitan Pizza
4h 35min
Macadamia Chocolate Cookies
45min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Creole jambalaya
1h
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Cheese and bacon rolls
2h