Dispositivos y accesorios
Asian master stock
Prep. 10min
Total 1h 45min
1607 g
Ingredientes
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1607 g
Sodio
9348.8 mg
Proteína
115.7 g
Calorías
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Grasa
80.3 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
24.7 g
Carbohidratos
15.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Blade Cover Basics
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sago custard puddings
35min
Chilli lime sauce
5min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Chicken stock powder
6h 35min
Furikake
5min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Wonton wrappers
55min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Nam Jim
10min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8h 20min