Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Carbohidratos
- 27.4 g
- Grasa
- 28.7 g
- Grasas saturadas
- 8.1 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sodio
- 1066.2 mg
Recetas alternativas
Beef and cashew nut yellow curry
25 min.
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min.
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min.
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 Min
Mini chicken kyivs
45 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1h
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 Min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min