Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g Polish sausage, cut into slices
- 40 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp sea salt
- 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
- 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g tomato passata (see Tips)
- crusty bread of choice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1720.9 kJ / 411.3 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Carbohidratos
- 27.4 g
- Grasa
- 28.7 g
- Grasas saturadas
- 8.1 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sodio
- 1066.2 mg
Recetas alternativas
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Chicken and risoni bake
1sa 15 dk
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 dk
Meatballs with chilli cheese potatoes
1h
Classic beef burgers
1h
Chicken in chipotle sauce
40min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Lamb sausage ragu
30 dk
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Chicken gyros with tzatziki
30 dk